+ Let's get in touch

Ik ben Eva, 28 jaar en ben geboren en getogen in Amersfoort. Ik ben een hopeloze romanticus, verliefd op de liefde en loop altijd rond met mijn camera. Sinds 2015 gebruik ik deze passie voor het maken van professionele films en foto's. Op deze manier vertel ik maar al te graag een verhaal, jullie verhaal! De liefde tussen jullie, kleine details van de bruiloft, de sfeer van de dag, de aankleding op locatie en het samenzijn van vrienden en familie. Het zijn allemaal momenten die in a blink of an eye aan je voorbij schieten op je trouwdag. Aan mij de taak om al deze elementen voor jullie vast te leggen op de allermooiste manier, namelijk met foto + film.

Mijn favoriete maand in het jaar is december en alles wat met deze maand te maken heeft. Intens gelukkig word ik van mijn lieve man Anton, onze hond Dibs, de eerste sneeuwvlokken, sushi, en de slappe lach van mijn vrienden.


ABOUT ME

©Amandadrost

+ MORE INFO

Contact

Email

Address

Mobile

ejcapturing@gmail.com

Kabof 35
Hoogland

+31 6 53 44 04 80

+ Let's get in touch

Ik ben Eva, 28 jaar en ben geboren en getogen in Amersfoort. Ik ben een hopeloze romanticus, verliefd op de liefde en loop altijd rond met mijn camera. Sinds 2015 gebruik ik deze passie voor het maken van professionele films en foto's. Op deze manier vertel ik maar al te graag een verhaal, jullie verhaal! De liefde tussen jullie, kleine details van de bruiloft, de sfeer van de dag, de aankleding op locatie en het samenzijn van vrienden en familie. Het zijn allemaal momenten die in a blink of an eye aan je voorbij schieten op je trouwdag. Aan mij de taak om al deze elementen voor jullie vast te leggen op de allermooiste manier, namelijk met foto + film. 

Mijn favoriete maand in het jaar is december en alles wat met deze maand te maken heeft. Intens gelukkig word ik van mijn lieve man Anton, onze hond Dibs, de eerste sneeuwvlokken, sushi, en de slappe lach van mijn vrienden.

Liefs,

Eva

ABOUT ME

Testimonials

—  JESSICA + rOBERT

wIJ ZIJN GETROUWD OP HET STRAND VAN aMELAND. jIJ WAS ER HET HELE WEEKEND BIJ. wAT EEN ENORME PASSIE HEB JIJ VOOR HET FILMEN EN WAT WEET JIJ JE PROFESSIONALITEIT GOED TE COMBINEREN MET ENTHAUSIASME EN GEZELLIGHEID. hET CONTACT EN DE SAMENWERKING MET JOU VONDEN WIJ HEEL WARM EN PERSOONLIJK. jE HEBT ONZE HELE DAG MET ALLE MOOIE EN EMOTIONELE MOMENTEN FANTASTISCH WETEN VAST TE LEGGEN"

—  mARCEL + sUZAN

"lIEVE eVA, OP ONZE MOOISTE DAG WAS JIJ ERBIJ EN WAT WAREN WE DAAR BLIJ MEE! jIJ hEBT DIT OP EEN HELE MOOIE EN BIJZONDERE MANIER VAST WETEN TE LEGGEN. jIJ WIST PRECIES WAT ONZE WENSEN WAREN EN HEBT DE DAG VASTGELEGD ZOALS WIJ HET VOELDEN. dE KEUS VOOR JOU IS DE BESTE GEWEEST"

—  Caro + Daim

"ÉÉN VAN DE BESTE KEUZES DIE WIJ GEMAAKT HEBBEN VOOR ONZE GROTE DAG WAS HET NEMEN VAN EEN VIDEOGRAAF. eVA HAAR MANIER VAN FILMEN PASTE HET BESTE BIJ HOE WIJ ONZE DAG VOOR OGEN HADDEN - ONGEDWONGEN, OOG VOOR DETAIL EN VOORAL MET VEEL LIEFDE. zE IS ENORM FIJN IN DE OMGANG EN STAAT ABSOLUUT NIEMAND IN DE WEG. wE HEBBEN EEN FANTASTISCHE DAG GEHAD EN BEWEGEND BEELD HELPT TOCH EEN BEETJE EXTRA OM DIT WEER TE BELEVEN

01

02

03