Info and Tarieven

Film

€1499,-

€1799

Pakket 

+ 8 uur aanwezigheid
+ Wedding film (4-6 min)
+ USB met Speeches, geloften, etc.
+ binnen 8 weken

01

+ Yes, i am interested

€1799,-

Pakket 

+ 10 uur aanwezigheid
+ Wedding film (5-8 min)
+ USB met Speeches, geloften, etc.
+ binnen 8 weken

02

+ Yes, i am interested

€1799

€1999,-

Pakket 

+ 12 uur aanwezigheid
+ Wedding film (6-9 min)
+ USB met Speeches, geloften, etc.
+ binnen 8 weken

03

+ Yes, i am interested

Extra opties

Bovenstaande filmpakketten zijn altijd inclusief de trouwfilm, memorabele momenten en de levering hiervan op een USB. Daarnaast is het ook mogelijk om jullie film van extra opties te voorzien. In onderstaand overzicht laat ik de extra opties zien.

Destination wedding

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Dromen jullie van die idyllische bruiloft in het bourgondische Frankrijk, het verbluffende Toscane of gaan jullie nog een stukje verder weg? Trouwen in Amerika of Bali? The sky is the limit! Ik reis graag met jullie mee om dit avontuur voor jullie vast te leggen. 

De kosten voor een destination wedding zijn door de locatie en reisduur moeilijk vast te leggen in een pakket. Omdat het voor mij ook een feestje is om mee te mogen, ga ik graag met jullie in overleg over de prijzen. Meer informatie? Neem contact met mij op.

+ contact

documentaire

De documentaire-montage is een uitgebreide versie van jullie film waarin er meer ruimte is voor de first-look, geloften, speeches, het ja-woord en andere momenten op jullie bruiloft. 

De kosten voor een documentaire edit zijn 

+ contact

€450,-.

Same day edit

Willen jullie het feest legendarisch openen en alvast een weddingclip aan de gasten laten zien? Dat kan met een Same Day Edit! Extra leuk voor de avondgasten, die niet aanwezig zijn geweest gedurende de hoogtepunten op jullie dag. Voor de Same Day Edit is ongeveer 2,5 a 3 uur nodig. Meestal plan ik deze uren in tijdens de borrel en/of het diner, om zo min mogelijk te missen. Tegen de tijd dat het feest kan beginnen, is jullie Same Day Edit af. 

De kosten voor een Same Day Edit
zijn €450,-

Kleine tip: Een Same Day Edit is ook leuk om te geven als verassing.

+ contact

photo

€1299,-

€1799

Pakket 

+ 8 uur fotografie
+ nabewerking
+ USB met foto's
+ online galerij

01

+ Yes, i am interested

€1699,-

Pakket 

+ 10 uur fotografie
+ nabewerking
+ USB met foto's
+ online galerij

02

+ Yes, i am interested

€1799

€1999,-

Pakket 

+ 12 uur fotografie
+ nabewerking
+ USB met foto's
+ online galerij

03

+ Yes, i am interested

FAQ

01

Kan ik mijn eigen muziek kiezen?

Ik werk alleen met royalty free-muziek in de uiteindelijke film. Hierdoor kan jij  de film  delen en opslaan op elk platform op sociale media, zonder dat het risico bestaat dat de film wordt weggehaald of dat er auteursrechten geschonden worden. Je kan de stijl en het genre van de muziek aangeven en ik zal de nummers aanpassen op jullie stijl en voorkeuren.

02

Verwerk je geloften/speeches in de film?

Dit is een eigen keus. Persoonlijk vind ik het horen van mijn eigen stem niet erg prettig, dus ik begrijp de zorg van veel bruidsparen;). Echter geloof ik er in dat wanneer er mooie speeches of geloften zijn die in de film passen, het de film naar een hoger en persoonlijker niveau kan brengen.

03

Hoelang duurt het voordat de film af is?

De digitale levering is zes tot acht weken na de trouwdatum gereed. De USB krijgt u binnen 4 maanden binnen.

04

Werk je alleen op de trouwdag?

98% van de tijd film ik alleen. Alleen wanneer ik gevraagd word om een langere film te maken en een tweede videograaf nodig denk te hebben, zal ik dit aangeven. Ik houd van er van om dingen minimaal te houden en een groot team op een huwelijksdag is in mijn ogen niet nodig.

05

Film je ook bruiloften buiten Nederland?

YES PLEASE! Ik reis graag en om met een bruidspaar mee te mogen naar het buitenland is voor mij de beste combinatie ever. De prijzen voor destination weddings verschillen ook van bovenstaande pakketten. Stuur mij gerust een mail voor meer info!

06

Moeten wij jouw avondeten verzorgen?

Moeten is een groot woord, maar als het mogelijk is, dan graag! Vaak ben ik deze dag uren op de been en is een warme maaltijd voor de energie zeer gewenst. Uiteraard hoeft ik niet bij jullie aan tafel te komen zitten om te genieten van een 5-gangen diner, meestal eet ik een hoofdgerecht mee in een aparte ruimte.

+ ANOTHER QUESTION?

Als videograaf op bruiloften kom ik vaak in contact met andere trouwleveranciers. Allemaal ijverige professionals, die net zoveel passie voelen voor het vak als ik en waar ik ook nog eens graag mee samen werk. 

Anouk wubs | www.anoukwubs.nl

Fotograaf

Jorge Jager | www.jorgejagerphotography.com

Fotograaf

Sjors Elsinghorst | www.lichtlettersenmeer.nl

Lichtletters

Lieke Boelens | www.beautylablieke.nl

Visagie

Michelle | www.lefleurieus.nl

Bloemstyliste

Leveranciers

Informatie EN INVESTERING

Couple/family shoot

Samen met je partner, kinderen, honden of het hele gezin mooie momenten vastleggen. Dat is wat ik doe tijdens deze shoots. Ongedwongen, gezellig en puur!

Het mooiste licht heb je aan het eind van de middag en begin van de avond. Wanneer je de shoot op dit tijdstip boekt hebben we kans op een prachtige golden hour!

De kosten voor een couple/familyshoot: €175,-
- 30 minuten fotografie
- 25 foto's in hoge kwaliteit 
- excl. reiskosten

+ contact