Naast een foto- en videograaf zijn er nog tal van andere leveranciers nodig om jou dag compleet te maken. Om je alvast een beetje op weg te helpen heb ik een overzicht gemaakt van mijn favoriete leveranciers. Dit zijn mensen en bedrijven waar ik altijd zeer fijn mee samen werk, of die mij erg inspireren en die in mijn ogen staan voor passie, kwaliteit en gaan voor een persoonlijke touch!

Vendors / leveranciers

Styling

Jurk

TrouwPak

Fotograaf

Babs

ByDorine

Myrthe Regelt Het

See more >

See more >

Styling - Concept - Weddingplanning

Trouwpak

Michael & Giso /
Amsterdam - Breda

Een trouwpak voor heren, het pak waarin zoveel aspecten moeten samenkomen. De pasvorm moet goed zijn, jij moet je er comfortabel in voelen en het trouwkostuum moet aansluiten bij jullie huwelijksdag.

Om de balans tussen esthetiek en comfort te vinden werken ze bij Michael & Giso zowel met een meetlint als met een pas serie. Er wordt niet alleen naar jouw maten gekeken, maar ook naar de lichaamshouding, postuur en persoonlijke voorkeuren bij het samenstellen van het trouwpak. Zo ontstaat er een outfit die perfect aansluit bij jouw stijl en trouwdag. 

- Michael & Giso

Con

See more >

See more >

BABS

Een zelfstandig Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand, ook wel BABS genoemd, kan de ceremonie op je trouwdag echt naar een hoger niveau tillen. Veel mensen kiezen voor de ambtenaar die toegewezen wordt door de gemeente, maar wist je dat je ook de vrijheid hebt om iemand te kiezen die niet bij de gemeente is aangesloten. Een zelfstandige BABS is vaak persoonlijker, zonder standaard verhalen en zorgt voor een luchtige, maar liefdevolle ceremonie. Con is een BABS in hart en nieren. Hij zit bomvol met humor, neemt alle tijd om jullie te leren kennen en zet een fantastische ceremonie neer, waar nog vaak lang over nagepraat wordt!

See more >

Fotograaf

Als ik als videograaf aan het werk ben op jullie bruiloft, is het contact met de fotograaf vaak vrij intensief. We willen dezelfde mooie beelden en moeten ook samenwerken met elkaar om jullie het mooiste resultaat te kunnen bieden. Om deze reden raad ik deze fotografen aan. Stuk voor stuk fijne mensen ,die ook nog eens fantastisch werk afleveren.

Uit ervaring blijkt dat bruidsparen het heel prettig vinden als de foto- en videograaf elkaar kennen, het werkt fijn samen en dit resultaat in een hele fijne sfeer op de trouwdag zelf. Daarnaast komt de stijl van onderstaande fotografen overeen met de stijl van de film, wat weer zorgt voor een compleet geheel!

Quay Photography

Sharon Woesthuis photography

Jorge Jager
Photography